NU...super lage prijzen!!

Voorraad artikelen voor
15:30 besteld = Volgende werkdag in huis!
Volg Overhuys Verlichting
  • Overhuysverlichting Facebook
  • Overhuysverlichting Twitter
  • Overhuysverlichting Youtube
Nieuws

ContactOverhuys Verlichting BV

Venenweg 1

1161 AK Zwanenburg
The Netherlands
KvK : 34091887

Tel.: +31 (0)20 497 01 00
Email: info@overhuys.nl

Zoeken
Zoeken

Nieuws

 

Europese verordening Nr.245/2009 
Graag attenderen we u er op dat er met ingang van april 2017 een verbod van kracht is op de productie van IND en IC armaturen. Deze armaturen hebben wij voorlopig nog ruim voorradig en blijven leverbaar zijn zolang de voorraad strekt. IND en IC armaturen geleverd na 1 april 2017 kunnen niet retour genomen worden. HF uitvoeringen blijven echter gewoon beschikbaar.


Europese verordening 1194/2012
De verordening legt minimumeisen inzake energie-efficiëntie, functionaliteit en informatieverstrekking vast, met name
voor gerichte (reflector)lampen.
Vanaf 1 september 2016 zullen 230V halogeen reflectorlampen worden uitgefaseerd. Voor 12V halogeen reflectorlampen
gelden verhoogde levensduureisen( >4000u) met ingang van 1 september 2016.

De ban op onzuinige lampen 

M.a.w. onzuinige lampen worden in de Europese Unie uitgefaseerd. Minst spaarzaam is natuurlijk de aloude gloeilamp, waarvoor per februari 2016 een importverbod geldt. Het algehele verbod van de halogeenlamp is uitgesteld tot 1 september 2018. De GU10-halogeenspots en de PAR30 halogeen spotlampen zijn per 1 september 2016 al verboden. Bestaande voorraden mogen nog verkocht worden, maar importeren is er dus niet meer bij. 
20 november 2013


Onze nieuwste catalogus is klaar!!     Ledhuys…….”Amsterdam Manufactured”

Ons nieuwe huismerk “Ledhuys”, gevoerd door Overhuys Verlichting. Deze editie is met veel zorg ontwikkeld en samengesteld om de vraag naar een betrouwbare, comfortabele, duurzame en energiezuinige lichtoplossing eenvoudig, maar met een fraaie ontwerp, in te kunnen vullen. Doordat wij de meeste armaturen zelf produceren kunnen de meeste armaturen eenvoudig worden aangepast voor afwijkende wensen.
De lange levensduur van onze huidige krachtige en zuinige LED armaturen zorgen voor een sterk verlichtingsniveau dat de veiligheid en productiviteit van de mensen ten goede komt, maar zeker ook de aantrekkelijkheid en zichtbaarheid van uw producten. De lange levensduur van onze LED armaturen biedt praktische voordelen in onderhoud- en materiaalkosten. Daarbij kan ook, door het dimmen en het dynamisch schakelen van de LED armaturen, de energiebesparing zomaar oplopen tot 60%.

Ons team is u heel graag van dienst met het geven van lichtadviezen en het beantwoorden van uw diverse vragen.

En ga voor 24u service beslist naar www.ledhuys.nl of kom op bezoek bij onze dynamische showroom op de Venenweg 1 te Zwanenburg.