Over Overhuys

Graag willen wij onszelf aan u voorstellen.

Overhuys Verlichting is een onafhankelijke lichtspecialist in het vervullen van verschillende verlichtingswensen voor uiteenlopende klanten, zoals architecten & ontwerpers, installateurs, lichtreclamebedrijven, displayproducenten, winkelinrichters en meubel- en interieurmakers. Wij zijn ook lid van de vPLa (Vereniging Professionele Licht Adviseurs) zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve uitvoering van de opdracht, geheel volgens de richtlijnen van de vPLa en de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV). Tevens hebben wij duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor onze maatwerk oplossingen werken wij samen met de Sociale Werkplaatsen hier uit de omgeving.

Verlichting is onze core business, maar dat wil niet zeggen dat we niet voordurend over onze grenzen heen kijken. Naast een hoge en betrouwbare productkwaliteit verwacht u ook betrokkenheid van A tot Z. Alle expertise die nodig is om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te leveren en mee te draaien in uw innovatietempo. Dat vereist een visie die verder gaat dan verlichting alleen. De lange levensduur van onze LED armaturen biedt praktische voordelen in onderhoud- en materiaalkosten. Daarbij kan ook, door het dimmen en het dynamisch schakelen van de LED-armaturen, de energiebesparing zomaar oplopen tot 70%. Ons ervaren & kundig team is u heel graag van dienst met het geven van lichtadviezen, ontwerp en het beantwoorden van diverse vragen over o.a. installatie, connectivity  en onderhoud.

Overhuys Verlichting opereert sinds 1966 als zelfstandig onafhankelijke toeleverancier van verlichtingsonderdelen en verlichtingsarmaturen. Vanuit onze moderne en uitstekend geoutilleerde vestiging in Zwanenburg bedienen wij opdrachtgevers over heel het land. Het is onze ambitie om oplossingen te creëren die uw producten en systemen optimaliseren.

Dat is ook de reden dat wij een samenwerking hebben met een aantal A fabrikanten van deze wereld voor onze ledsystemen, onder andere General Electric (Current), Osram, Philips & Xicato. En wat betreft onze design & professionele armaturen werken wij o.a. graag samen met Delta Light, Grok, Intra Lighting, Kinetura, MacBright, Norton, Leds C4, Modular, P.I.L., Sylvania. Daardoor kunnen wij de specifieke producten van deze fabrikanten, onafhankelijk, op elke vraag gericht onderbrengen.

Wij maken gebruik van de modernste programma's voor lichtberekeningen en calculatie's om zo een onafhankelijke en zeer betrouwbare oplossing aan te bieden. Ook staan onze specialisten voor u klaar met de diverse lichtsturingen van o.a. Casambi (wireless), Dali, 0-10V en DMX of een handige oplossing d.m.v. dimmers/drivers je huidige systeem geschikt maken voor Philips Hue welke eenvoudige zijn te bedienen tot op uw mobiel telefoon (PDA's & iPhone) aan toe.


Overhuys Verlichting staat garant voor topkwaliteit, een goede prijs/prestatieverhouding, betrouwbare levertijden en uitstekende aftersales services.


Overhuys Verlichting B.V.