Agenda

De Summer vibes van 2024 zijn weer in het land!

Voor ons betekent dat wij van 29 juli tm 9 augustus heel beperkt operationeel zijn.

Ons Webportaal blijft wel dag & nacht operationeel. Deze orders en de orders die via de mail binnenkomen worden één dag in de week verzameld waarna wel meteen verstuurd!
Altijd welkom om de komende weken orders te plaatsen om een tijdige levering te garanderen.

Alvast bedankt & een fijne zomervakantie!Gesloten rondom Kerst en Oud & Nieuw
De feestdagen komen eraan!! 
Graag maken wij u er op attent dat wij in de periode rondom Kerst en Oud & Nieuw gesloten zijn en wel vanaf vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 1 januari 2023. Op maandag 2 januari 2023 starten wij het nieuwe jaar weer.
Orders worden deze dagen niet verwerkt. Wij adviseren u daarom uw order tijdig in te brengen, zodat uw levering geen vertraging oploopt.De Summer vibes zijn in het land!


Voor ons betekent dat wij van 1 augustus tm 12 augustus beperkt operationeel zijn.

Ons Webportaal blijft wel dag & nacht operationeel. En met nog meer voordeel want klanten die via ons Webportaal (zie afbeelding) hun bestellingen insturen krijgen gedurende deze periode wel een eenmalige extra zomerkorting van 5%. Deze orders en de orders die via mail binnenkomen worden één of 2 dagen in de week verzameld waarna meteen verstuurd!

 

De productie voor maatwerk is wel geheel gesloten gedurende de periode van 01/08 - 12/08. 

 

Vanaf Maandag 15 augustus zullen wij weer volledig operationeel zijn

 

Alvast bedankt & een fijne zomervakantie!Gesloten rondom Kerst en Oud & Nieuw
De feestdagen komen eraan!! 
Graag maken wij u er op attent dat wij in de periode rondom Kerst en Oud & Nieuw gesloten zijn en wel vanaf donderdag 25 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2020. Op maandag 4 januari 2021 starten wij het nieuwe jaar weer.
Orders worden deze dagen niet verwerkt. Wij adviseren u daarom uw order tijdig in te brengen, zodat uw levering geen vertraging oploopt. 


Gesloten met de komende
 feestdagen
Maandag 02 april (tweede Paasdag), vrijdag 27 april (Koningsdag), donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 11 mei zijn wij gesloten.
Tevens zijn wij op maandag 21 mei gesloten in verband met tweede Pinksterdag.
Orders worden deze dagen niet verwerkt. Wij adviseren u daarom uw order tijdig in te brengen, zodat uw levering geen vertraging oploopt.


Bezoek ons op de Grafische vakbeurs & Vakbeurs Sign in Gorinchum op 10, 11 & 12 maart 2015


Woendag 18 febr. slecht bereikbaar
Wegens grote stroonmstoring waren wij de gehele dag slecht tot niet bereikbaar
rond 17u werden wij eindelijk weer voorzien van stroom en zijn meteen hard aan het werk gegaan om de achterstand in werk in te halen!
excuses voor het ongemak....


Tijdens de zomervakantie zijn wij
 gewoon open
Wij blijven ook gedurende de zomervakantie gewoon volledig beschikbaar voor al uw vragen, lichtberekeningen e.d.
leveringen zullen ook gewoon doorgaan.
Wij wensen u een fijne zomervakantie.....Regiomeeting Noordwest-Nederland

Tijdens de Regiomeeting Noordwest-Nederland, welke plaatsvindt op donderdag 15 mei 2014 bij Fri-Jo Lichtreclame B.V., zal Overhuys Verlichting BV optreden als gastspreker. "Trends in LED voor buiten en binnen" zal tijdens deze meeting worden besproken door Overhuys Verlichting. Bekijk hier onze presentatie.

Vakbeurs voor de Creatieve Industrie

Overhuys Verlichting BV is 11,12 & 13 maart 2014 aanwezig met een stand op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie in de Evenementenhal te Hardenberg. Overhuys Verlichting zal op de beurs haar nieuwe huismerk “Ledhuys…. Amsterdam Manufactured” onder de aandacht brengen.
De openingstijden van de Vakbeurs zijn van 12.00 tot 21.00 uur. Wij heten u van harte welkom op onze stand!! Bekijk hier ons nieuwsitem.